torsdag 21 juli 2011

Gösen sken med sin frånvaro




Vi hade sällskap med 10-15 andra göstrollare igår kväll, vädret var kanon! kanske inte för gösen, men för folket. Helt vindstilla och klarblå himmel. När mörkret kom så kunde man se att det var väldigt många båtar ute, deras lyktor syntes väldigt klart i det goa vädret.

Vi trollade inte jättelänge efter Gösen, kanske 2 timmar totalt. Vi hade varit ute en hel dag och kört abborre med Johans farsa innan det blev dags för gösfisket, vi blev väldigt trötta helt enkelt. Men vi bestämde oss för att dra dit någon kväll och jaga gös hela natten, tillsammans med dom andra båtarna.


måndag 18 juli 2011

Hornborga premiär

Fågelskyddet är borta! vilket innebär att man nu kan börja fiska i sumpträsket igen, illgött!

Vi drog dit för att se om gäddan var på hugget, det var den inte. Jag tappade 3 gädder som var på, dåligt krokade så dom lyckades skaka sig loss relativt snabbt.

Borrarna var på hugget, vi drog runt 30 abborrar.
















lördag 9 juli 2011

Dåligt med updates..

har inte blivit mycket fiske de senaste, johan jobbar helg och jag jobbar vecka! 1 vecka kvar tills semestern börjar för min del, då kanske det blir lite mer fiske, med bilder och videos!

söndag 3 juli 2011

lite kvällsfiske

Vi tänkte dra några kasst ikväll för å se om börrarna är på hugget, de va ett tag sen vi fiska nu så det är la dags helt enkelt :)